onsdag den 3. oktober 2012

Vil du tabe 2,5kg?

Sådan lige på en uges tid, uden egentlig indsats? Det er ganske nemt. Opskriften hedder influenza og kærestesorg i kombination. Blandingsforhold uvist.


Det gør skide ondt.

Men virker.

Bum.

Værs’ go!

Når du så ikke gider tabe dig mere, tager du dig sammen (for det er nemlig lige til!), priser dig lykkelig for den omsorg, dine forældre og dine venner og veninder viser dig, ved at komme forbi, ved at sende sms'er, ved at ringe. Ved at sige deres ærlige mening. Du melder dig rask, tager på arbejde og du begynder at spise igen. Du griner igen. Fungerer nogenlunde igen. Du indser, at det nok skal gå alt sammen. Og konstaterer at vægten nu siger minus 4kg.

3 kommentarer:

  1. Det kan umuligt have været en sjov omgang Britt. Øv til både det ene og det andet, håber at humøret er på vej i den rigtige retning :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for dine ord, Tina. Det var ikke spor sjovt.

      Slet
  2. Ej altså, Britt. Den opskrift er sørme ikke nem. Den kræver jo, at jeg først finder mig en kæreste. Og det er sgu da ikke nemt. Og nu har jeg lige bestilt en influenzavaccination. Har du ikke en opskrift, hvor man ikke skal gøre noget videre selv, det er jeg bedst til - faktisk rigtig god ;)

    SvarSlet