onsdag den 3. december 2014

Årets juleglæder

I efterårsferien gik jeg i gang med at planlægge dette års decemberoverraskelser. Jeg begyndte på de små hjemmegjorte ting og jeg sad på Pinterest i maaaaange timer.

Jeg har lavet en pakkekalender til næsten ingen penge til min fantastiske kæreste. Der er 24 pakker, men ingen dato på. Der står 'åbnes når...' 
- det er en kold dag 
- du savner mig 
- du vil overraskes 
- du har glemt, hvor fantastisk du er 
- du ikke kan sove
-du har fortjent det
- osv. 
Indholdet kan jeg af gode grunde endnu ikke afsløre ;-)

Jeg har lavet en med tilsvarende koncept, dog kun med pakke til hveranden dag, til min kære veninde, der i allerhøjeste grad fortjener den.
Jeg har været julemanden - med god assistance fra julemandens nisser. Det blev til stigen med 24 gaver igen i år. Datteren betragter den i timevis og mærker og mærker på pakkerne.
Jeg har lavet adventsgaver til dem i det gule hus.
Jeg har hjulpet datteren med hjemmelavede adventsgaver til min bror og hans kæreste.
Og jeg har arrangeret og 'lavet' en slags kalender til kollagaerne.
Det er da et pralestykke uden lige, jeg her lirer af? Ja - og nej! Det skal med, fordi det er en fest! Jeg elsker det! Hver dag får jeg et billede af den pakke min kæreste åbner. Det er vildt fedt at være langdistancekærester, men glædes over sådanne ting sammen. Jeg er spændt hver dag - og spændt på, hvad veninden åbner. Der kunne jeg have sparet de indkøbte gaver. For hun var blevet glad, om så jeg havde pakket et gummibånd ind. Og sådan forsætter det. Det er glæden ved at give, der giver mig energi. 

 Og så er der mig selv, jeg er den heldigste af alle i år. Jeg får nemlig adventsgaver af min kæreste, og af en barndomsveninde 

- og så kom denne i dag:

Hvor heldig er jeg? 
 Jeg håber for jer alle, at I får en dejlig december med masse af glæde. Den behøver jo langt fra komme i form af en pakke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar